PADEL rackets

Het kopen van een padel racket is niet altijd even makkelijk. Er is er veel waar je op moet letten bij de aanschaf van padel rackets. Zo zijn er flink wat padel merken waar je uit kan kiezen, waaronder Wilson, Dunlop, NOX, Siux, Adidas en bijvoorbeeld Babolat. Uiteraard zijn er nog een hoop andere merken op de markt te vinden en wij proberen jullie te helpen met het maken van de juiste keuze. 

Padelstop heeft padel rackets voor ieder niveau op de website staan. We hebben uitsluitend top rackets geselecteerd zodat jullie direct de juiste keuze kunnen maken. Het kiezen van het juiste padel racket is belangrijk, we hebben hier dan ook een volledig artikel over geschreven om jullie nog beter te kunnen adviseren. Lees het artikel hier!

Meer weten over padel rackets?

 

Wist je dat padel rackets worden gemaakt van verschillende soorten materialen? Vast wel!
Wat alleen vaak vergeten wordt is dat de materialen van een padel racket niet alleen de levensduur vergroten, maar zeker ook moeten passen bij je speelstijl. Zo zijn de materialen die gebruikt worden bij een aanvallend padel racket vaak een stuk stugger en harder. Dit doen ze, zodat jij als speler meer kracht kan genereren met je smashes. Ze gebruiken zelfs verschillende soorten rubber in de kern van het padel racket zodat het aansluit bij de juiste speelstijl. Zo heeft een padel racket met controle eigenschappen vaak een zachtere kern, waardoor je de padelballen wat makkelijker kunt plaatsen. Er komt dus redelijk wat bij kijken… gelukkig is er genoeg informatie te vinden op padelstop om je te helpen bij de juiste keuze!

PADELSTOP.NL © 2020
CONTACT: info@padelstop.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.